Perechea dragoste, perechea moarte PDF

Coperta Carte Perechea dragoste, perechea moarte

Iti doresti sa citesti cartea Perechea dragoste, perechea moarte publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Perechea dragoste, perechea moarte chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Perechea dragoste, perechea moarte

In 30 octombrie 2015, un incendiu a mistuit un club de noapte din Bucuresti. Urmare a acestei tragedii, vietile a 64 de tineri s-au incheiat in mod dramatic. Printre cei morti s-a aflat si Valentina, o tanara in varsta de 28 de ani. Ea era perechea lui Razvan, un baiat carea reusit sa supravietuiasca incendiului. Suferinta iubitului ei a fost atat de mare, incat, la sfarsitul lui iulie 2017, acesta s-a sinucis. Desi inspirata de tragedia care s-a petrecut la Colectiv si din alte fapte reale, scrierea si-a desfasurat independent firul imaginarului. Autorul…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.