Pentru iubirea unui duce PDF

Coperta Carte Pentru iubirea unui duce

Iti doresti sa citesti cartea Pentru iubirea unui duce publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Pentru iubirea unui duce de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Pentru iubirea unui duce

Louisa North, o tanara incapatanata si libera, se bucura de independenta ei si se implica in tot felul de acte de caritate – ba chiar si in politica -, in ciuda protestelor regalului ei tata. Prin urmare, cand Simon Tremaine, ravasitorul duce de Foxmoor, de care a fost candva indragostita si cu care a fost la un pas de a se casatori – dar care a pus mai presus ambitiile politice si, din acest motiv, a fost trimis in exil in India – se intoarce in Anglia si se arata iar interesat de ea, Louisa ii priveste intentiile cu scepticism. Coplesita de indoieli, se intreaba daca lui Simon ii pasa cu adevarat de ea sau urmareste doar sa se razbune si sa isi implineasca vechea ambitie de a deveni prim-ministru, asemenea bunicului sau. Cand focul dintre ei se reaprinde cu o forta mistuitoare, Louisei ii este imposibil sa se opuna pasiunii irezistibile. Insa in momentul in care descopera motivul pentru care el o vrea de sotie si ii afla secretele adanc ingropate, Louisa jura ca o sa-l faca sa plateasca scump. Iar pretul va fi pe masura… insasi inima lui…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.