Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici PDF

Coperta Carte Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici

Iti doresti sa citesti cartea Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici

Pedagogia prescolaritatii si scolaritatii mici constituie un instrument de lucru util cadrelor didactice care desfasoara activitati cu copiii de varsta mica, studentilor aflati in curs de profesionalizare in domeniu, profesorilor din universitati implicati in formarea viitorilor specialisti din gradinite si scoli primare, precum si decidentilor din domeniul politicilor educationale. Volumul analizeaza actualul context socioeducational de modelare a personalitatii copiilor, prezinta principiile activitatii pedagogice desfasurate cu copiii de varsta mica si evidentiaza specificul componentelor curriculumului invatamintului prescolar si primar (finalitatile si continuturile formarii, metodologia didactica, cu accent pe metodele de comunicare, evaluarea didactica). Materialul include si valoroase instrumente practice: fise de observatie a copilului si a grupului de copii, proiecte didactice. Din cuprins: Pedagogia invatamantului prescolar si pedagogia invatamantului primar – componente ale sistemului stiintelor pedagogice; Lumea contemporana si provocarile ei privind educatia in primii ani de viata; Copilul de varsta mica – un univers de descoperit; Principiile activitatii educative desfasurate cu copiii de varsta mica; Analiza componentelor curriculumului: finalitati, continuturi, metodologie, evaluare in educatia din primii ani de viata; Probleme ale proiectarii didactice in gradinita si scoala primara….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.