Pecetea mortii vol. 2 cumpana destinelor PDF

Coperta Carte Pecetea mortii vol. 2 cumpana destinelor

Iti doresti sa citesti cartea Pecetea mortii vol. 2 cumpana destinelor publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pecetea mortii vol. 2 cumpana destinelor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pecetea mortii vol. 2 cumpana destinelor

Viata CYREI Noavek si aceea a lui AKOS Kereseth sunt conduse de destinele celor doi, rostite la nastere de catre oracole si care, odata stabilite, devin de neinlaturat. Akos e indragostit de Cyra, in pofida destinului sau, care spune ca va muri in serviciul familiei Noavek. Iar cand tatal Cyrei, Lazmet Noavek – un tiran lipsit de suflet, presupus mort -, isi revendica tronul shotet, Akos simte ca sfarsitul sau e mai aproape ca oricand. In vreme ce Lazmet starneste un razboi barbar, Cyra si Akos vor cu orice pret sa-l opreasca. Pentru Cyra, asta ar insemna sa-i ia viata barbatului care s-ar putea sa fie tatal ei. Pentru Akos, ar insemna sa se sacrifice. Printr-o rasturnare de situatie spectaculoasa, cei doi vor descoperi cum destinul le influenteaza vietile in cele mai neasteptate feluri. Relatata din patru perspective uluitoare, CUMPANA DESTINELOR, continuarea romanului PECETEA MORTII, e un triumf al sperantei, umorului, credintei si curajului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.