Pe urmele lui Dumnezeu in Ferentari PDF

  Pe urmele lui Dumnezeu in Ferentari - Mihail Ciopasiu

  Iti doresti sa citesti cartea Pe urmele lui Dumnezeu in Ferentari scrisa de Mihail Ciopasiu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pe urmele lui Dumnezeu in Ferentari chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Pe urmele lui Dumnezeu in Ferentari PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Pe urmele lui Dumnezeu in Ferentari

  Pe urmele lui Dumnezeu in Ferentari. O explorare teologica a marturiei crestine realizate de o biserica locala din bucuresti prin implicare sociala in comunitati marginalizate si defavorizate
   
  Observand impactul Proiectului Rut, o actiune caritabila inceputa acum aproape 30 de ani, in cartierul Ferentari din Bucuresti, Mihail Ciopasiu incearca sa descopere motivele pentru care diferite persoane si apoi o comunitate de credinciosi au initiat aceasta activitate. Prin cercetarea sa autorul descopera de fapt ca se afla „pe urmele lui Dumnezeu” fapt care il determina sa incerce sa inteleaga care este perspectiva teologica ce i-a animat pe cei implicati in acest proiect.
   
  Volumul lui Mihail Ciopasiu, Pe urmele lui Dumnezeu in Ferentari reprezinta rezultatul cercetarii sale in vederea obtinerii titlului de doctor in teologie. Demersul autorului apartine domeniului interdisciplinar ecleziologie si etnografie. Aceasta abordare mai noua in studiile teologice interdisciplinare isi propune sa exploreze teologia credinciosilor asa cum se reflecta aceasta din practicile si convingerile lor, folosind o explorare etnografica. Astfel, teologia se raporteaza mai concret la viata prin cercetarea modului in care Dumnezeu se descopera in Isus Hristos si cum se reflecta Scriptura in viata de credinta a credinciosului si a comunitatii de credinta.
   
  Rezultatul cercetarii reprezinta o noutate in tara noastra, in domeniul interdisciplinar abordat si aduce o contributie importanta oferind teologiei o directie proaspata de exprimare si interactiune cu alte discipline. – Prof. Univ. Dr. Habil. Otniel Ioan Bunaciu, Decanul Facultatii de Teologie Baptista, Universitatea din Bucuresti

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Pe urmele lui Dumnezeu in Ferentari este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.