Pe strada Mantuleasa PDF

Coperta Carte Pe strada Mantuleasa

Iti doresti sa citesti cartea Pe strada Mantuleasa publicata de editura Tana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pe strada Mantuleasa chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pe strada Mantuleasa

„”… spatiul bucurestean: un oras plin de semne, epifanii, un oras initiatic, cu strazi care ascund mistere vechi si indivizi care poarta cu ei, fara sa stie, mituri. E o alta fata a spatiului din proza lui I. L.Caragiale. Eliade sacralizeaza lumea lui Mitica, orasul toropit de caldura e un vast labirint de semne, Mitica insusi, omul care se grabeste mereu, dar paraseste rareori cafeneaua, devine un erou mitic. (…) Un oras sacru, ca o veche asezare elenica, o sursa inepuizabila de mituri – acesta este Bucurestiul lui Eliade.”” (Eugen Simion, Dictionarul General al Literaturii Romane)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.