Paula si o aniversare de neuitat – nivel III PDF

Coperta Carte Paula si o aniversare de neuitat - nivel III

Iti doresti sa citesti cartea Paula si o aniversare de neuitat – nivel III publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Paula si o aniversare de neuitat – nivel III chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Paula si o aniversare de neuitat – nivel III

Iuhuuu! In curand vine ziua Paulei! Cu siguranta va fi o petrecere mare la care vor participa toti colegii ei! Dar ce sa vezi? Sofia cea aroganta i-a luat-o inainte si i-a invitat deja pe toti la aniversarea ei, care este exact in aceeasi zi! Asa ca Paula este tare mahnita si trista. Din fericire o are alaturi pe Elena, prietena ei, pe care se poate baza intotdeauna! Iar Elena are un plan salvator…Editura DPH te asteapta sa intri in clubul „”Cititorilor DPH”” si iti propune titluri atractive pentru ca nivelul tau de citire sa atinga rapid nivelul de Maestru-Campion. Succes!Cum sa treci de la mini Cavaler la Maestru, in 4 pasi.# 5-6 ani – cititori mini Cavaler-Campion Citesc cu ajutorul imaginilor.# 6-7 ani – cititori Junior-Campion Usor-usor, invat sa citesc!# 7-8 – cititori Senior-Campion Pot sa citesc singur!- caractere mari;- fraze simple;- citire usoara;# de la 8 ani – cititori Maestru-Campion Acum sunt cititor Maestru!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.