Patrick Melrose. Nu conteaza. Vesti rele. PDF

Coperta Carte Patrick Melrose. Nu conteaza. Vesti rele.

Iti doresti sa citesti cartea Patrick Melrose. Nu conteaza. Vesti rele. publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Patrick Melrose. Nu conteaza. Vesti rele. chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Patrick Melrose. Nu conteaza. Vesti rele.

New York, anii 1980. Patrick trebuie sa mearga la New York, intrucat tatal sau a murit. Este insa un weekend plin de droguri si de cosmar. Urmarind traiectoria uluitoare a lui Patrick Melrose, de la o copilarie traumatizanta alaturi de un tata abuziv si o mama alcoolica in Provence-ul anilor 1960 la dependenta de droguri din New Yorkul anilor 1980, romanele lui Edward St. Aubyn fac o critica dura a clasei aristocrate britanice. Patrick Melrose incearca sa se salveze, dar drogurile nu il fac sa-si uite trecutul, iar petrecerile stralucitoare nu-i ofera izbavire….””Unul dintre cele mai bune cicluri din fictiunea contemporana.”” – The Boston Globe””O proza sclipitoare, socanta…De neuitat.”” – The Wall Street Journal…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.