Patanii vrute si nevrute PDF

Coperta Carte Patanii vrute si nevrute

Iti doresti sa citesti cartea Patanii vrute si nevrute publicata de editura Christiana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Patanii vrute si nevrute de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Patanii vrute si nevrute

„”Aceste scurte povestiri, deopotriva pitoresti si sfatoase, penduleaza intre cele doua registre predilecte ale prozei lui Marcel Petrisor: universul satului ardelenesc si universul temnitelor comuniste, amintind atit de Serile-n sat la Ocisor (cartea sa de debut, reluata mai tirziu in Strigoii Ocisorului), cit si de Trecute vieti de domni, de robi si de tovarasi (pandant al memoriilor din inchisoare: Cumplite incercari, Doamne!). Lectura este si „desfatatoare”, si „procopsitoare”, in buna traditie a literaturii ardelenesti, care s-ar cadea sa dainuiasca nu doar in istoriile literare, ci sa atinga si pe viu – macar in treacat si din cind in cind – „mintea si inima” generatiilor noi…”” – Razvan Codrescu…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.