Pasii mamelor noastre PDF

  Coperta Carte Pasii mamelor noastre

  Iti doresti sa citesti cartea Pasii mamelor noastre scrisa de Virgil Botnaru, Daniela Botnaru si publicata de editura Prut? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pasii mamelor noastre chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Pasii mamelor noastre

  Despre mame s-a scris intotdeauna, de la batranii tragici greci la postumanistii dependenti de sensibilitatea tehnologica. In poezia romana, in mod pronuntat pe segmentul ei basarabean, aceasta a fost una dintre temele predilecte. Prezenta antologie, urmarind un secol si jumatate de literatura, ne lasa sa descoperim nu numai o gama larga de trairi – durerea pierderii, regrete, nostalgii, exaltare, frustrari etc. -, reflectate fie in poezia dragostei filiale, fie in poezia descoperirii sentimentului matern, ci si o diversitate impresionanta de formule poetice. Construit in jurul unei teme ce ne sensibilizeaza pe toti, volumul de fata ne ofera o selectie realizata cu mult discernamant de gustul obisnuit cu poezia adevarata al antologatorilor. Lucia TURCANU…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Pasii mamelor noastre este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.