Pasi pe Cale PDF

Coperta Carte Pasi pe Cale

Iti doresti sa citesti cartea Pasi pe Cale publicata de editura Herald? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pasi pe Cale chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pasi pe Cale

Sufismul adoptat de Inayat Khan drept cale de realizare spirituala pentru sine si pentru ceilalti poate fi definit prin urmatoarele trasaturi: 1 Este un sufism universal. Invatatura lui este, prin urmare, trans?confesionala, nu privilegiaza nicio religie si nu considera necesara convertirea la o alta religie sau credinta decat cea pe care omul deja o are. 2 Este un sufism care nu tine exclusiv de partea mistica a dezvoltarii omului, ci pune accentul pe dezvoltarea armonioasa a tuturor posibilitatilor si a tuturor aspectelor vietii sale personale si sociale; totusi, aceasta dezvoltare este centrata pe viata sa spirituala. 3 Invatatura sa respecta toate opiniile si apartenentele religioase, insa ea tinde sa dezvolte religia iubirii. Aceasta consta in „”a-L vedea Pe Dumnezeu in inima omului””, atat in propria sa inima cat si in inima celorlalti. A intelege si a respecta simtamintele semenului tau este primul pas pe aceasta cale.””Harul este pentru orice suflet, caci orice suflet, oricare ar fi religia sau credinta sa, apartine lui Dumnezeu””Dumnezeul misticului se gaseste in inima lui; adevarul misticului este dincolo de cuvinte. Oamenii polemizeaza si se cearta pentru lucruri fara importanta, dar mistica nu este un subiect de polemica.””Inayat Khan…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.