Pariul pe dragoste PDF

  Coperta Carte Pariul pe dragoste

  Iti doresti sa citesti cartea Pariul pe dragoste scrisa de Tawna Fenske si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pariul pe dragoste chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Pariul pe dragoste

  Dupa o noapte cu prea mult alcool, pompierul parasutist Tony Warren si cea mai buna prietena a lui, fotografa Kayla Gladney, isi dau seama ca amandoi au ghinion in dragoste si nu reusesc sa aiba o relatie serioasa cu nimeni, desi in sufletul lor isi doresc sa aiba candva o familie. In trecut chiar au avut o scurta aventura si au incercat sa fie impreuna, dar totul s-a naruit si au hotarat sa ramana doar prieteni. Acum insa mahmureala il face pe Tony sa creada ca este un iubit jalnic, desi Kayla este de alta parere, considerand ca, de fapt, lui Tony ii este teama de angajamente si da inapoi exact cand relatia este pe cale sa se oficializeze. Asa ca parerile diferite ii determina sa puna un pariu, iar pentru a afla cine are dreptate pleaca impreuna intr-o excursie prin tara – ea ca sa faca un album de fotografii cu locuri afectate de incendii de vegetatie, iar el ca sa se intalneasca pe drum cu unele dintre fostele iubite si sa afle de ce majoritatea il considerau un nemernic. Dar aventura in doi, cu rasarituri unice si apusuri romantice, ii face sa descopere ca unele incendii nu se sting niciodata – asa cum este cel din inimile lor, care inca mocneste tacut si este pe cale sa se aprinda din nou – si ca a pierde un pariu inseamna, de fapt, a castiga o dragoste nesperata….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Pariul pe dragoste este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.