Parisul Misterios 2 PDF

Coperta Carte Parisul Misterios 2

Iti doresti sa citesti cartea Parisul Misterios 2 publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Parisul Misterios 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Parisul Misterios 2

O asociatie misterioasa, fondata de un personaj malefic, Colonelul Leon, ajuta persoane aflate In impas, In schimbul aderarii acestora la asociatie si supunerii orbesti la ordinele Colonelului, transmise si prin locotenenti ai acestuia. Astfel, un om onorabil, care iubeste sincer, dar este tradat In dragoste, este ajutat de asociatie sa devina bandit, pentru a-si recuceri iubita. Asociatia se implica si In probleme precum mosteniri, punand la cale asasinate, folosind santajul, minciuna, impostura, intervenind In destinul unor oameni…Executantii, desi dezaproba In sinea lor faptele ce sunt obligati a le savarsi, se supun, fiind legati de asociatie care Ii ajutase candva prin juramant….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.