Parintii toxici: Vindeca-ti ranile din copilarie si reia controlul asupra vietii tale PDF

  Coperta Carte Parintii toxici: Vindeca-ti ranile din copilarie si reia controlul asupra vietii tale

  Iti doresti sa citesti cartea Parintii toxici: Vindeca-ti ranile din copilarie si reia controlul asupra vietii tale scrisa de Susan Forward si publicata de editura Adevar Divin? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Parintii toxici: Vindeca-ti ranile din copilarie si reia controlul asupra vietii tale chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Parintii toxici: Vindeca-ti ranile din copilarie si reia controlul asupra vietii tale

  Parintii nostri planteaza in noi seminte mentale si emotionale, care cresc odata cu noi. In unele familii, aceste seminte dau roade precum iubirea, respectul si independenta, dar in multe altele, ele se dovedesc a fi seminte ale fricii, obligatiei si vinovatiei. Daca faci parte din al doilea grup, aceasta carte iti este destinata. Dupa ce ai crescut si ai devenit adult, aceste seminte s-au transformat in niste buruieni invizibile care ti-au napadit viata in maniere pe care nu ti le-ai fi imaginat niciodata. Este posibil ca ele sa iti fi afectat relatiile, cariera sau familia, dar mai presus de toate, increderea in sine si pretuirea de sine. Scopul pe care mi-l propun eu in aceasta carte este sa te ajut sa descoperi si sa smulgi din radacini aceste buruieni. Toti parintii dau gres cand si cand. Personal, am facut greseli teribile legate de copiii mei, care ne-au cauzat si mie si lor o durere considerabila. Niciun parinte din lume nu poate fi disponibil in plan emotional pentru copiii sai in permanenta. Cand si cand, toti parintii incearca sa isi controleze copiii. Mai mult decat atat, marea majoritate a parintilor isi mai lovesc uneori copiii, chiar daca nu foarte des. ii fac oare aceste greseli sa fie parinti cruzi sau inadecvati? Nici vorba! Parintii sunt si ei oameni, avand propriile lor probleme, si nu putine. Cat despre copii, marea majoritate pot face fata fara probleme unor izbucniri ocazionale de manie, atat timp cat au parte de foarte multa iubire si intelegere in rest. Exista insa numerosi parinti ale caror tipare comportamentale negative sunt consistente si dominante in viata copiilor lor. Acestia sunt parintii care fac cel mai mult rau. Am cautat o sintagma care sa descrie cel mai bine aceasta influenta negativa a parintilor asupra copiilor lor, iar cuvantul care mi-a trecut cel mai insistent prin minte a fost toxic. La fel ca o substanta chimica toxica, suferintele emotionale generate de acesti parinti le influenteaza decisiv viata copiilor lor. Pe masura ce acestia din urma cresc, durerea lor se amplifica, nu scade. Ce alt cuvant mai bun decat toxic am putea gasi pentru parintii care isi traumatizeaza, isi abuzeaza si isi denigreaza incontinuu copiii, de multe ori chiar dupa ce acestia au crescut?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Parintii toxici: Vindeca-ti ranile din copilarie si reia controlul asupra vietii tale este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.