Parfumul fericirii e mai puternic cand ploua PDF

  Coperta Carte Parfumul fericirii e mai puternic cand ploua

  Iti doresti sa citesti cartea Parfumul fericirii e mai puternic cand ploua scrisa de Virginie Grimaldi si publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Parfumul fericirii e mai puternic cand ploua chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Parfumul fericirii e mai puternic cand ploua

  „Nu te mai iubesc.” Pentru Pauline, aceste cuvinte ale sotului ei sunt cu totul neasteptate si nu poate accepta despartirea care urmeaza. Nevoita sa se intoarca in casa parinteasca impreuna cu fiul ei de patru ani, incearca sa-si recastige sotul scriindu-i scrisori in care rememoreaza momente din viata lor. Vor avea aceste scrisori ca efect raspunsul pe care il asteapta ea? Romanele autoarei Virginie Grimaldi, nascuta in 1977 si laureata a premiului E-crire Auféminin in 2014, sunt bestselleruri (O sa-ntelegi cand o sa fii mai mare, Era si timpul sa aprind iar stelele, Cand amintirile vor veni sa danseze). Primele doua titluri au fost publicate de Editura Univers in 2019, iar ultimul este in curs de aparitie. In 2018, Virginie Grimaldi ocupa locul 6 (cu peste 600.000 de exemplare vandute) in Top 10 al romancierilor francezi care au vandut cele mai multe carti in Franta. „Pentru copilul meu, sunt gata de orice. Pot sa mananc mancarea rece, sa ma uit la Nemo de un miliard de ori fara sa am chef sa-l transform in peste pane, sa cedez ultima inghititura din mancarea mea preferata, sa las furnicile sa mi se urce pe brate pentru ca el a adormit pe umarul meu […]. N-as putea suporta ca el sa fie nefericit.” (Parfumul fericirii e mai puternic cand ploua) „Julie este cea care mi-a dat ideea. „Ca sa-l innebunesti pe un barbat, nimic nu-i mai bun ca un striptease.” Am ras, mai lipsea sa ma sfatuiasca sa-i gatesc felurile preferate de mancare, apoi mi-am spus ca nu e chiar atat de bizar. Vazusem niste clipuri pe YouTube. Parea usor, era de ajuns sa mergi unduindu-ti trupul, sa te joci cu parul si sa te debarasezi de haine in mod fascinant.” (Parfumul fericirii e mai puternic cand ploua)…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Parfumul fericirii e mai puternic cand ploua este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.