Parenting cu calm. Cere mai mult de la copii si mai putin de la tine PDF

Coperta Carte Parenting cu calm. Cere mai mult de la copii si mai putin de la tine

Iti doresti sa citesti cartea Parenting cu calm. Cere mai mult de la copii si mai putin de la tine publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Parenting cu calm. Cere mai mult de la copii si mai putin de la tine chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Parenting cu calm. Cere mai mult de la copii si mai putin de la tine

„Emma Jenner le ofera mamelor si tatilor antidotul perfect care sa se opuna culturii vinovatiei ce strabate educatia juvenila moderna. Paginile acestei carti sunt pline de sfaturi practice. Intelepciunea autoarei in ceea ce priveste firea si comportamentul copiilor le va intari cititorilor increderea in propriile abilitati parentale, un lucru de care orice parinte are nevoie.”Michael Thompson, autorul cartii Crescandu-l pe Cain „Ca parinti, suntem coplesiti de multitudinea de informatii contradictorii despre cresterea copiilor, care ne dau adesea senzatia ca sigur gresim in tot ceea ce facem. Volumul Parenting cu calm ofera numeroase sfaturi utile si de bun-simt care sunt foarte reconfortante, pentru ca functioneaza cu adevarat!”Lucy si Larry Page, cofondatori ai companiei Google „Cartea aceasta contine o multitudine de informatii utile. inca de la prima pagina, am inceput sa iau notite si nu m-am mai oprit. Daca toti parintii ar citi aceasta lucrare si si-ar creste copiii in maniera echilibrata propusa de autoare, cred ca lumea ar fi un loc mai bun.”Maria T. Lennon, autoarea cartii Confessions of a So-Called Middle Child EMMA JENNER a crescut in Anglia si a lucrat cu copiii timp de saptesprezece ani. in 2008, a aparut in emisiunea Take Home Nanny, a postului TLC, iar in 2010 a infiintat „Emma’s Children”, o firma de consultanta a carei misiune este educarea parintilor. in calitate de expert parental, aceasta ofera adesea interviuri in mass-media si scrie editoriale pe teme de parenting in revista LA Parent, precum si in The Huffington Post….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.