Paranormalul in criminalistica: clarviziunile, telepatia si premonitiile PDF

  Coperta Carte Paranormalul in criminalistica: clarviziunile, telepatia si premonitiile

  Iti doresti sa citesti cartea Paranormalul in criminalistica: clarviziunile, telepatia si premonitiile scrisa de Traian Tandin si publicata de editura Neverland? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Paranormalul in criminalistica: clarviziunile, telepatia si premonitiile chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Paranormalul in criminalistica: clarviziunile, telepatia si premonitiile

  Traian Tandin a fost un scriitor de romane politiste si ofiter criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistica cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofiter criminalist, dar si din cazuri care l-au impresionat si pe care le-a adus in atentia publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole si reportaje in revistele de specialitate. In volumul „Paranormalul in criminalistica: clarviziunea, premonitiile si telepatia”, structurat in trei capitole dedicate fiecarui tip de fenomen paranormal, Traian Tandin ne poarta intr-o calatorie plina de mister. Cazurile fenomenale fac inconjurul lumii: SUA, Brazilia, Mexic, China, Italia, Coreea de Sud, Marea Britanie si… Romania, unde se prezinta pe larg cazul „Minunea de la Maglavit”. Afla cum a fost prezisa scufundarea vasului Titanic, ce oameni de stiinta celebri au avut vise premonitorii cu inventiile lor, cum au fost descoperiti criminali, traficanti de droguri si nu numai cu ajutorul clarviziunii, dar si care au fost casele regale care au apelat la clarvazatori….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Paranormalul in criminalistica: clarviziunile, telepatia si premonitiile este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.