Paranormal in criminalistica.Vol. II PDF

  Coperta Carte Paranormal in criminalistica.Vol. II

  Iti doresti sa citesti cartea Paranormal in criminalistica.Vol. II scrisa de Traian Tandin si publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Paranormal in criminalistica.Vol. II chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Paranormal in criminalistica.Vol. II

  Comisarul-sef (r) Traian Tandin este nu numai un cunoscut politist, datorita multiplelor reusite profesionale obtinute in activitatea de ofiter judiciarist, discipol al marelui criminalist, generalul de brigada (r), Dumitru Ceacanica, dar si un scriitor consacrat, autor a peste cincizeci de carti politiste ce au avut un real succes de librarie. Dupa aparitia fiecarei lucrari, presa de specialitate si numeroase posturi de televiziune au elogiat reusitele autorului care a creat in literatura politista un personaj foarte indragit de cititori – capitanul Roman, prototipul eternului ofiter de judiciar roman. Demn de subliniat este faptul ca toate lucrarile sale se bazeaza pe fapte reale. A fost redactor-sef al revistei ”Politia Romana” si a scris 42 de scenarii de film, precum si sute de articole publicate in diferite periodice. Importante cotidiene romanesti ii ofera largi spatii pentru a-si depana povestiri din prodigioasa sa activitate. Daca literatura nu i-ar roade sufletul acestui minunat comisar T.T., judiciaristul din el l-ar ”ucide” General de brigada (r) DUMITRU CEACANICA Tema lucrarii de fata reprezinta o premiera, ea nemaifiind abordata in literatura romana de specialitate. In lume, anumite persoane cu capacitati paranormale ajuta organele de ancheta la elucidarea unor cazuri judiciare dificile, prin gasirea cadavrelor ascunse, ingropate sau arse, a persoanelor disparute, a unor bunuri sustrase s.a.m.d., rezultatele obtinute fiind senzationale. Aceasta carte, de un deosebit interes pentru toti cititorii, i-ar putea inspira si pe criminalistii romani sa apeleze la persoanele cu capacitati paranormale de care tara noastra nu a dus si nu duce lipsa….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Paranormal in criminalistica.Vol. II este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.