Pantofi italienesti PDF

Coperta Carte Pantofi italienesti

Iti doresti sa citesti cartea Pantofi italienesti publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pantofi italienesti chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pantofi italienesti

Pantofi italienesti face parte din colectia Carte de buzunar a editurii RAO. Henning Mankell ne prezinta povestea unui chirurg care locuieste pe o insula suedeza intr-un exil autoimpus. In urma cu 12 ani, desi avea o cariera de succes, incercarea de a musamaliza o eroare medicala pe masa de operatie l-a aruncat in dizgratie. Intalnirea cu o fosta iubita din tinerete il aduce in situatia de a-si reevalua cateva dintre greselile regretabile pe care le-a facut de-a lungul vietii. Pantofi italienesti aduce in prim-plan problema senectutii si a mortii cu multa sensibilitate si pregnanta, prin intermediul antieroului sau Frederik Welin, fiind un roman provocator si in acelasi timp deconcentrant….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.