Palate de Justitie din Romania PDF

Coperta Carte Palate de Justitie din Romania

Iti doresti sa citesti cartea Palate de Justitie din Romania publicata de editura Igloo? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Palate de Justitie din Romania de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Palate de Justitie din Romania

Noul album bilingv din colectia igloopatrimoniu include 19 cladiri reprezentative, sedii de Tribunale si Judecatorii – in mare parte clasate ca monumente istorice – ce constituie repere de patrimoniu arhitectural nu numai ale oraselor in care au fost construite (Bucuresti, Arad, Ploiesti, Cluj, Vaslui, Oradea, Satu Mare s. a.), ci si ale intregii tari. Fiecare caz in parte este atent documentat, prezentat cu fotografii de inalta calitate si acompaniat de cele mai interesante aspecte din punct de vedere arhitectural, cultural si istoric. Toate aceste sedii de tribunale si judecatorii de pe teritoriul Romaniei dezvaluie un gest de valorizare a unui patrimoniu esential pentru istoria Romaniei. Prefata ii apartine prof. dr. arh. Augustin Ioan, iar textele de prezentare a fiecarei cladiri sunt semnate de Cristian Bracacescu si Madalina Mirea….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.