Pagini de jurnal PDF

  Coperta Carte Pagini de jurnal

  Iti doresti sa citesti cartea Pagini de jurnal scrisa de Viorel Cacoveanu si publicata de editura Casa Cartii de Stiinta? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pagini de jurnal chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Pagini de jurnal

  „N-as fi vrut sa vorbesc despre lumea in care am trait, am scris, m-am bucurat, dar am si suferit nedreptati si umilinte. Am trait in diverse lumi-regimuri, unele de o nemarginita ostilitate, am cunoscut impliniri la care nu am visat. Recunosc ca am incercat, deseori, sa fiu judecatorul acestor lumi. Cum nu tot se putea publica, am tinut un Jurnal, intins pe decenii, unde eram liber sa incredintez paginii de hartie adevarurile nepermise de societate. Dupa… deranjul din decembrie, am publicat in ziare, reviste, fragmente din acel Jurnal. Le-am publicat la intamplare, cele mai dure sau mai dureroase, nu in ordine cronologica. Asa au ramas si in acest volum. Va aparea aici, intre altele, felul in care cea mai umana, evoluata, cinstita societate diseca o opera pentru ca ea sa poata fi publicata. In anii din urma, am inteles un adevar fundamental: unei carti sau piese i se facea „autopsia” inainte de a se naste!!! Am asistat la asemenea autopsii… Scriitorii marturisesc in operele lor despre vremurile si semenii lor. Dar se cerea sa marturisim ceea ce ni se impunea, nu ceea ce vedeam, traiam sau sufeream. Sa las, mai bine, sa marturiseasca paginile Jurnalului. Chiar daca si lumea de azi nu de cei care marturisesc are nevoie, ci de cei care se supun si urmeaza!” ( Autorul )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Pagini de jurnal este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.