Pactul inimilor PDF

  Coperta Carte Pactul inimilor

  Iti doresti sa citesti cartea Pactul inimilor scrisa de Tracy Brogan si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pactul inimilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Pactul inimilor

  Pentru a-si asigura un armistitiu fragil, cei doi frati ai Fionei Sinclair ii aranjeaza casatoria cu un reprezentant al clanului dusman. Desi se simte deznadajduita si nefericita din cauza tradarii lor, ea nu prea are de ales, fiindca, daca se opune acestei casatorii, sora ei mai mica ar putea fi nevoita sa-i ia locul. Desi incapatanata Fiona accepta sa-si sacrifice libertatea pentru a-si proteja neamul, ea jura sa nu lase niciodata ca inima sa-i fie cucerita. Fiind fiul cel mare al unui sef de clan, Myles Campbell este obisnuit ca lucrurile sa se intample dupa voia lui. Dar, cand regele Scotiei ii cere sa o ia de sotie pe o tanara scotianca nabadaioasa in locul unei frantuzoaice suave care i-a furat inima, Myles se vede nevoit sa faca intocmai. Ajuns in tinuturile din nord pentru a-si cunoaste viitoarea sotie si totodata pentru a incheia armistitiul adus de casatoria lor, Myles descopera cu incantare ca Fiona este o adevarata frumusete, dar totodata invata, pe propria piele, ca proaspata lui sotie ar prefera sa-l omoare decat sa-i ofere un sarut. Cand doua spirite atat de inflacarate se ciocnesc, incep sa sara scantei, starnind flacarile unei pasiuni ce trece dincolo de onoarea familiilor si de loialitatea fata de propriul clan, o pasiune care le va arata ca nu doar cetatile pot fi cucerite, ci si propriile inimi… Tracy Brogan a fost nominalizata pentru prestigiosul premiu RITA inca de la romanul de debut, in 2013, si cartile ei au fost traduse deja in 10 limbi. Pactul inimilor, primul ei roman din genul historical romance, a castigat premiul Golden Quill si Book Sellers Best Award….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Pactul inimilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.