Pachet povesti de seara pentru fete rebele. 2 volume PDF

Coperta Carte Pachet povesti de seara pentru fete rebele. 2 volume

Iti doresti sa citesti cartea Pachet povesti de seara pentru fete rebele. 2 volume publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Pachet povesti de seara pentru fete rebele. 2 volume de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Pachet povesti de seara pentru fete rebele. 2 volume

Set 2 volume Povesti de seara pentru fete rebele Povesti de seara pentru Fete Rebele. Elena Favilli, Francesca Cavallo Ei bine, nu! A fost odata o fetita care voia sa ajunga pe Marte. A fost o alta care a devenit cea mai buna tenismena din lume, dar si o alta matematician si filosof. De la Elisabeta I la Malala Yousafzai, de la Amelia Earhart la Frida Kahlo, de la Marie Curie la Coco Chanel, 100 de femei extraordinare sunt portretizate in aceasta carte de catre 60 de ilustratoare din toata lumea. Regine, inventatoare, pictorite, scriitoare, partizane, femei astronaut sau prim-ministru modele de curaj, de perseverenta si de generozitate pentru toti aceia care vor sa-si implineasca visurile.,””Aceste povesti inlocuiesc printesele cu femei care au schimbat lumea.””Povesti de seara pentru fete rebele – Elena Favilli, Francesca Cavallo. Vol 2Continuarea senzationalului bestseller New York Times care le inspira pe fetele din intreaga lume sa-si urmeze visurile, sa tinteasca mai sus, sa lupte cu hotarare, Povesti de seara pentru fete rebele 2 cuprinde o noua serie de o suta de povestiri care aduc un omagiu unor femei extraordinare. De la Nefertiti la Beyonc, de la Rosalind Franklin la J. K. Rowling, regine sau activiste, balerine sau avocate, femei pirat sau astronaut, specialiste in computere sau inventatoare o alaturare incantatoare, promisiunea unei lumi cu posibilitati infinite….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.