Pachet pentru cititori fluenti II PDF

Coperta Carte Pachet pentru cititori fluenti II

Iti doresti sa citesti cartea Pachet pentru cititori fluenti II publicata de editura Gama? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Pachet pentru cititori fluenti II de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Pachet pentru cititori fluenti II

Pachetul Invat sa citesc! – 5 carti interactive pentru cititori fluenti este destinat copiilor care au facut deja progrese in citit si reusesc ca termine singuri o poveste. In interior veti gasi 4 carti de nivelul 2 – texte clasice din literatura romana, scrise cu caractere mari, usor lizibile -, si o carte de nivelul urmator cu rezumate ale unor opere celebre din literatura universala, pentru a incuraja pofta de citit texte din ce in ce mai lungi. Pachetul contine:- La cirese- Pacala- D-l Goe- La scaldat- Heidi, fetita muntilor…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.