Pachet pentru cititori entuziasti III PDF

Coperta Carte Pachet pentru cititori entuziasti III

Iti doresti sa citesti cartea Pachet pentru cititori entuziasti III publicata de editura Gama? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Pachet pentru cititori entuziasti III de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Pachet pentru cititori entuziasti III

Pachetul Invat sa citesc! – 5 carti interactive pentru cititori entuziasti este destinat copiilor care stiu sa citeasca, dar sunt la inceput de drum: pentru ei, fiecare poveste pe care o deslusesc singuri este o victorie! In interior veti gasi 4 carti de nivelul 1 – in care textul este presarat cu ilustratii ajutatoare -, si o carte de nivelul urmator, cu fragmente din autori romani clasici ai copilariei. Pachetul contine:- Gasca de aur- Cele 11 lebede- Jack si vrejul de fasole- Aventurile Baronului Munchausen- Pupaza din tei…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.