Pachet – Cadou: Aventurile lui Tup PDF

Coperta Carte Pachet - Cadou: Aventurile lui Tup

Iti doresti sa citesti cartea Pachet – Cadou: Aventurile lui Tup publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Pachet – Cadou: Aventurile lui Tup de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Pachet – Cadou: Aventurile lui Tup

Pachetul contine titlurile: Tup. Imposibil e doar un cuvant editia a III-a, Tup salvatoarea iernii editia a II-a si Tup si padurea incremenita. Ati auzit vreodata povestea lui Tup, puiul de ciocarlie care a invatat limba oamenilor pentru a salva padurea? Citind aceaste carti in care prinde viata o lume intreaga, plina de personaje dintre cele mai fascinante, o veti putea cunoaste pe Tup si va veti intalni cu toti prietenii ei fantastici. Inteleptul bufnitoi, corbul Tor, care isi invinge teama, domnul Fulger, melcul care poarta o biblioteca intreaga in cochilie si alti prieteni ai neinfricatei si inimoasei Tup ne invata o multime de lucruri. De la ei aflam ca este important sa nu judecam niciodata dupa aparente, sa credem in noi pana la capat si sa nu ne pierdem speranta nici macar atunci cand pare ca suntem intr-o situatie fara iesire….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.