Pacea incepe in noi. Mindfulness in viata de zi cu zi PDF

  Coperta Carte Pacea incepe in noi. Mindfulness in viata de zi cu zi

  Iti doresti sa citesti cartea Pacea incepe in noi. Mindfulness in viata de zi cu zi scrisa de Thich Nhat Hanh si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pacea incepe in noi. Mindfulness in viata de zi cu zi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Pacea incepe in noi. Mindfulness in viata de zi cu zi

  Desi incercarea de a instaura pacea in lume prin transformarea interioara a indivizilor este dificila, aceasta constituie singura cale. Pacea trebuie cultivata mai intai la nivel individual. Si am convingerea ca iubirea, compasiunea si altruismul reprezinta fundamentul ei. […] Cartea de fata constituie un indrumar al calatoriei in aceasta directie. Mai intai, Thich Nhat Hanh ne invata cum sa fim constienti de respiratia noastra si de micile gesturi din viata de zi cu zi, dupa care ne arata cum sa folosim beneficiile prezentei constiente si ale concentrarii pentru a transforma si a vindeca starile psihologice dificile. In final, ne dezvaluie legatura dintre pacea interioara, personala, si pacea pe Pamant. Este o carte extrem de valoroasa. Poate schimba vieti la nivel individual si cursul intregii societati. Sanctitatea Sa Dalai Lama Thich Nhat Hanh este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati maestri Zen din lumea contemporana, poet si activist pentru pace si drepturile omului. A predat la Universitatea Columbia si la Sorbona. In anul 1967 a fost nominalizat de catre Martin Luther King Jr. la Premiul Nobel pentru Pace. Din 1996, traieste in exil in Franta, unde continua sa scrie, sa predea, sa se ocupe de gradinarit si sa-i ajute pe refugiatii de pretutindeni. Este autorul a peste 100 de carti care abordeaza tematici precum meditatia, conceptul de mindfulness sau budismul, volume care s-au vandut in peste trei milioane de exemplare doar in Statele Unite ale Americii. Ca o forma de recunoastere a impactului spiritual pe care-l are asupra umanitatii, este supranumit „celalalt Dalai Lama”….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Pacea incepe in noi. Mindfulness in viata de zi cu zi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.