Pacatele parintilor si bolile copiilor PDF

Coperta Carte Pacatele parintilor si bolile copiilor

Iti doresti sa citesti cartea Pacatele parintilor si bolile copiilor publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pacatele parintilor si bolile copiilor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pacatele parintilor si bolile copiilor

Lucrarea de fata este orientata in primul rand catre cititorii care vin la Dumnezeu nu cu inima, ci cu ratiunea. Acestia se straduie sa analizeze in mod critic propria persoana si viata pe care au dus-o, sa inteleaga sursele duhovnicesti ale propriilor maladii si ale bolilor celor care le sunt apropiati. Foarte multi dintre noi se intorc pentru prima data spre Dumnezeu atunci cand li se agraveaza starea de sanatate sau sanatatea rudelor. Boala il impinge pe om sa isi revizuiasca sistemul de valori si cunostintele despre sine. Aceasta afirmatie este valabila mai ales in privinta bolii si a mortii unui copil. K. V. Zorin scrie despre legatura din tre comportamentul parintilor si starea sanatatii copiilor, despre suferintele lor care urmeaza pacatelor parintesti, anali zea za in lumina credintei ortodoxe diferi te situatii de viata, se straduie sa previna asupra greselilor care pot surveni in prac tica. Astfel cititorul va afla un bun prilej de meditatii cu privire la multe din tre problemele sale….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.