Pacatele fiului – cartea a treia PDF

Coperta Carte Pacatele fiului - cartea a treia

Iti doresti sa citesti cartea Pacatele fiului – cartea a treia publicata de editura Quantum Publishers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pacatele fiului – cartea a treia chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pacatele fiului – cartea a treia

Legaturile dintre Lia si Luca sunt profunde. Cei doi au trait in alte timpuri, la inceputurile omenirii, ca Lheya si Beleth, intr-un oras numit Elazard, insa povestea lor nu a ajuns la final nici in zilele noastre. Abia acum s-au regasit cu adevarat, iar amintirile altei vieti vin peste ei ca un tavalug si ii forteaza sa se priveasca adanc in suflet. Sentimentele de atunci revin, naucindu-i cu forta si vigoarea cu care isi cer dreptul la viata. Insa, la fel cum lucrurile nu au fost usoare atunci, nu vor fi nici acum. Obstacole terifiante le vor fi puse in cale de cei ce vor sa impiedice ca o profetie din zorii veacurilor sa se implineasca. Ei doi sunt cheia si, de aceea, toate fortele raului isi vor da mana pentru a le incurca planul de a fi impreuna. O tulburatoare poveste fantasy intunecata, brutala, erotica, absolut seducatoare, plina de pasiune si neasteptat…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.