Pacatele fiului – cartea a doua PDF

  Coperta Carte Pacatele fiului - cartea a doua

  Iti doresti sa citesti cartea Pacatele fiului – cartea a doua scrisa de Theo Anghel si publicata de editura Quantum Publishers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pacatele fiului – cartea a doua chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Pacatele fiului – cartea a doua

  Legaturile dintre Lia si Luca sunt profunde. Cei doi au trait in alte timpuri, la inceputurile omenirii, ca Lheya si Beleth, intr-un oras numit Elazard, insa povestea lor nu a ajuns la final nici in zilele noastre. Abia acum s-au regasit cu adevarat, iar amintirile altei vieti vin peste ei ca un tavalug si ii forteaza sa se priveasca adanc in suflet. Sentimentele de atunci revin, naucindu-i cu forta si vigoarea cu care isi cer dreptul la viata. Insa, la fel cum lucrurile nu au fost usoare atunci, nu vor fi nici acum. Obstacole terifiante le vor fi puse in cale de cei ce vor sa impiedice ca o profetie din zorii veacurilor sa se implineasca. Ei doi sunt cheia si, de aceea, toate fortele raului isi vor da mana pentru a le incurca planul de a fi impreuna. Dar ce s-a intamplat atunci in Elazard? Theo Anghel… acest adevarat furnizor de carti exceptionale! Volumele sale, incadrate la categoria fantasy, sunt, in realitate, o reusita infuzie de genuri. Romance, erotism, fantasy, actiune si suspans… toate acestea le gasesti in cartile semnate de Theo Anghel. Theo Anghel nu e o simpla scriitoare, ci e o minte complexa care construieste neincetat. Lumile sale sunt alcatuite din piese de puzzle rupte atat din lumea reala, cat si din lumea fantastica, imaginea de ansamblu fiind un adevarat uragan al suspansului. Despre posibilitati, existente si lumi, povesteste atat de frumos, ca intr-un scenariu de film demn de Oscar, Theo Anghel. Crezi ca exagerez? Te provoc sa citesti Rodica Puscasu – literaturapetocuri.ro…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Pacatele fiului – cartea a doua este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.