Oul si strumfii. Strumful fals si al o sutalea strumf PDF

  Coperta Carte Oul si strumfii. Strumful fals si al o sutalea strumf

  Iti doresti sa citesti cartea Oul si strumfii. Strumful fals si al o sutalea strumf scrisa de Y. Delporte, Peyo si publicata de editura GRAFIC? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Oul si strumfii. Strumful fals si al o sutalea strumf chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Oul si strumfii. Strumful fals si al o sutalea strumf

  Ca sa serbeze Ziua Strumfilor, Marele Strumf a venit cu ideea sa pregateasca un tort, asa ca toata lumea ajuta cu ce poate. Un singur ingredient le lipseste: un ou. Cand, intr-un final, fac rost de el, ce sa vezi? E un ou magic, care iti indeplineste toate dorintele! Strumfii se reped si isi pun cele mai strumfesti dorinte: sa fie mov, sa fie bogati, sa aiba un elefant si cate si mai cate! In celelalte doua povesti din volum, cate un strumf mai altfel isi face aparitia in sat si, fie ca vrea, fie ca nu, da totul peste cap!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Oul si strumfii. Strumful fals si al o sutalea strumf este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.