Osho. Meditatia. Prima si ultima libertate PDF

Coperta Carte Osho. Meditatia. Prima si ultima libertate

Iti doresti sa citesti cartea Osho. Meditatia. Prima si ultima libertate publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Osho. Meditatia. Prima si ultima libertate chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Osho. Meditatia. Prima si ultima libertate

Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de constientizare de sine. Cartile din seria „”OSHO”” prezinta viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care si le pun oamenii interesati de stiinta transformarii de sine si de o spiritualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane. Adevarat manual de meditatie, cartea include o gama vasta de tehnici selectate din ceea ce a impartasit Osho in numeroasele sale prelegeri despre procesul de intrare in meditatie si aprofundarea meditatiei. Unele dintre tehnicile prezentate necesita un interval de timp alocatspecial, altele integreaza meditatia in activitatile cotidiene. Este una dintre cele mai populare carti ale lui Osho si a fost deja tradusa in peste 30 de limbi.””Meditatia nu inseamna altceva decat capacitatea de a te implica ramanand in acelasi timp detasat. Poti sa faci un lucru cu bucurie si totodata sa fii doar un martor, sa observi ceea ce faci ca si cum l-ar face altcineva. Bucura-te si, in acelasi timp, aminteste-ti ca nu esti decat o oglinda in care se reflecta norii, copacii, pasarile si oamenii.”” Osho…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.