Ortodoxia, antidot al sufletului intristat. Mangaiere in vremuri tulburi PDF

  Coperta Carte Ortodoxia, antidot al sufletului intristat. Mangaiere in vremuri tulburi

  Iti doresti sa citesti cartea Ortodoxia, antidot al sufletului intristat. Mangaiere in vremuri tulburi scrisa de Visarion Alexa si publicata de editura Doxologia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ortodoxia, antidot al sufletului intristat. Mangaiere in vremuri tulburi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Ortodoxia, antidot al sufletului intristat. Mangaiere in vremuri tulburi

  ” Multi dintre tinerii de azi traiesc intr-o lume a comunicarii, se spune, in care tehnologia ar trebui sa ii apropie de oameni, sa-i faca sa se simta mai putin singuri, sa fie mai usor intelesi. Si totusi, butoanele pe care tastam nu ne fac sa ne simtim ascultati… Cu totii avem nevoie de caldura privirii indreptate cu interes asupra noastra, de o voce calma care sa ne raspunda intelept, de o mana intinsa real, nu virtual, la nevoie, de un sfat rupt din suflet, o imbarbatare, o imbratisare la momentul potrivit. Parintele Visarion Alexa e raspunsul la aceste nevoi ale tinerilor, de ani buni, si ei vin catre el, pentru ca simt ca gasesc un balsam pentru suflet acolo. De aici s-a nascut si nevoia acestei carti, care sa puna in cuvinte mangaierea, sprijinul, indemnul catre mai bine. Sa ajunga astfel la cat mai multi tineri vindecarea, bunatatea, credinta, impacarea. Sunt randuri minunate si pentru tineri, dar in egala masura de mare folos si pentru maturi. Le recomand cu toata inima !” ( Andreea Marin , prezentatoare TV)….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ortodoxia, antidot al sufletului intristat. Mangaiere in vremuri tulburi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.