Orizonturi rosii. Crimele, coruptia si mostenirea Ceausestilor. PDF

Coperta Carte Orizonturi rosii. Crimele, coruptia si mostenirea Ceausestilor.

Iti doresti sa citesti cartea Orizonturi rosii. Crimele, coruptia si mostenirea Ceausestilor. publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Orizonturi rosii. Crimele, coruptia si mostenirea Ceausestilor. de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Orizonturi rosii. Crimele, coruptia si mostenirea Ceausestilor.

Aceasta noua editie, care contine o introducere din 2019 a autorului, aniverseaza 30 de ani de la Revolutia – sau „”revolta populara confiscata de comunisti””, cum o caracterizeaza generalul Pacepa – din decembrie 1989.””O carte fidela adevarului, un adevar crud, orwellian.”” – WAYNE A. BARNES, agent special FBIIn 1978, in plina glorie, cumuland cateva functii esentiale – consilier personal al lui Nicolae Ceausescu, director adjunct al Departamentului de Informatii Externe si secretar de stat in Ministerul de Interne -, generalul-locotenent Ion Mihai Pacepa a facut un gest paradoxal, parasind Romania. apoi, publicand in SUa volumul memorialistic Orizonturi rosii, Pacepa a demascat natura criminala a partidului comunist si a Securitatii, aducand prejudicii ireparabile regimului de la Bucuresti. Cartea sa a dat in vileag un sistem al crimei organizate la nivel de stat care functiona in virtutea unei autentice traditii leniniste. Dar de data asta nu era vorba de ideologia omniprezenta in materialele de propaganda, ci de faptul ca Ceausescu, la fel ca Lenin odinioara, isi finanta proiectul politic personal din actiuni profund ilegale: trafic de persoane si de armament, spionaj industrial, extorcare de bani, actiuni de influenta, mita si coruptie. Daca in Rusia presovietica gangsterul insar¬cinat sa faca bani pentru partid era Stalin, in Romania lui Ceausescu, cei iesiti pur si simplu la furat bani si secrete de prin toata lumea erau miile de ofiteri acoperiti ai DIE. O asemenea depozitie a perturbat afacerile colosale ale acestei veritabile mafii. De aceea, Securitatea si mostenitorii sai nu i-au iertat niciodata generalului Pacepa asa-zisa lui tradare. Generalul Pacepa este considerat de comunitatea de informatii a SUA singurul reprezentant al Occidentului care a demolat o intreaga retea de spionaj inamica si a jucat un rol remarcabil in preintampinarea celui de-al Treilea Razboi Mondial. S-a spus despre el ca este „”omul cu cea mai mare influenta din secolul XX, daca nu si…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.