Organizeaza-te eficient in 30 de minute PDF

Coperta Carte Organizeaza-te eficient in 30 de minute

Iti doresti sa citesti cartea Organizeaza-te eficient in 30 de minute publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Organizeaza-te eficient in 30 de minute de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Organizeaza-te eficient in 30 de minute

Simti cateodata ca a trecut ziua si ca nu ai facut nimic din ce ti-ai planificat? Vrei sa-ti organizezi mai bine sarcinile pe care trebuie sa le indeplinesti? Te-ai gandit ca exista metode care sa te ajute sa fii mai eficient?Acest ghid iti va oferi o alta viziune asupra organizarii eficiente. In el vei afla cum sa:- rezolvi multe sarcini in putin timp- faci diferenta dintre urgent si important- stabilesti prioritati- organizezi o agenda de lucru. Detlef Koenig este fondatorul, iar Susanne Roth este redactorul-sef al revistei „”Pur si simplu organizat!”” din Germania. Ei ofera si servicii de consiliere pentru organizarea personala a muncii. Prof. Dr. Lothar Seiwert este cel mai cunoscut expert european in domeniul managementul timpului si al vietii. Cu mai mult de patru milioane de carti vandute in peste 30 de limbi, Lothar Seiwert conduce Heidelberg Seiwert-Institut din Germania….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.