Orasul noptii, Frankenstein, Vol. 2 PDF

Coperta Carte Orasul noptii, Frankenstein, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Orasul noptii, Frankenstein, Vol. 2 publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Orasul noptii, Frankenstein, Vol. 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Orasul noptii, Frankenstein, Vol. 2

Aceasta carte, scrisa de Dean Koontz, face parte din colectia Carte de buzunar a editurii Rao. In acest roman detectivii Carson O’Connor si Michael Maddison afla ca Victor Helios, un savant miliardar, este, de fapt, Victor Frankenstein, si ca prima sa creatie, care acum isi spune Deucalion, a venit in oras ca sa salveze lumea. Caci Victor nu a incetat sa creeze oameni noi – infricosatoarea Rasa Noua. El a creat ceea ce a crezut ca e omul perfect… pana cand lucrurile au inceput s-o ia razna. Orasul noptii reprezinta continuarea primului volum din aceasta serie, Fiul ratacitor….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.