Opere Esentiale, vol. 4 – Cuvantul de spirit si raportul sau cu inconstientul PDF

Coperta Carte Opere Esentiale, vol. 4 - Cuvantul de spirit si raportul sau cu inconstientul

Iti doresti sa citesti cartea Opere Esentiale, vol. 4 – Cuvantul de spirit si raportul sau cu inconstientul publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Opere Esentiale, vol. 4 – Cuvantul de spirit si raportul sau cu inconstientul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Opere Esentiale, vol. 4 – Cuvantul de spirit si raportul sau cu inconstientul

Cititorul roman interesat de psihanaliza a luat cunostinta prin intermediul volumului intai din seria Opere (Eseuri de psihanaliza aplicata) de interesul deosebit manifestat de Freud pentru problematica esteticii. Insa lucrarile de greutate ale esteticii freudiene sunt continute in prezentul volum, unde in centrul atentiei se afla relatia dintre tehnica artistului care confera valoare estetica si inconstient, asa cum se intampla in studiul dedicat cuvantului de spirit. Pe aceeasi linie se impun lecturii studiile „Comicul” si „Umorul”.Cuprins: Cuvantul de spirit si raportul sau cu inconstientul Nota introductiva la editia in limba romana A. Partea analitica I. Introducere II. Tehnica cuvantului de spirit III. Tendintele cuvantului de spirit B Partea sintetica V. Mobilurile cuvantului de spirit. C Partea teoretica VI. Raportul cuvantului de spirit cu visul si inconstientul VII. Cuvantul de spirit si comicul Romanul de familie al nevroticilor – Nota introductiva la editia in limba romana Despre sensul contrar al cuvintelor stravechi – Nota introductiva la editia in limba romana Despre psihologia gimnazistului – Nota introductiva la editia in limba romana Umorul – Nota introductiva la editia in limba romana Scrisoare catre Romain Rolland (Perturbarea unei amintiri pe Acropole) – Nota introductiva la editia in limba romana Perturbarea unei amintiri pe Acropole Bibliografie Lista abrevierilor Index…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.