Opere esentiale, vol. 10 – Eseuri de psihanaliza aplicata PDF

Coperta Carte Opere esentiale, vol. 10 - Eseuri de psihanaliza aplicata

Iti doresti sa citesti cartea Opere esentiale, vol. 10 – Eseuri de psihanaliza aplicata publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Opere esentiale, vol. 10 – Eseuri de psihanaliza aplicata chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Opere esentiale, vol. 10 – Eseuri de psihanaliza aplicata

Acest volum din seria operelor lui Freud reuneste eseurile dedicate aplicarii psihanalizei la literatura si arta plastica. Posibilitatea hermeneuticii psihanalitice este asigurata de omniprezenta inconstientului in viata omului, inclusiv la nivelul culturii majore. Afirmatia lui Tudor Vianu ca interpretarea freudiana la Regele Lear „da adancime si parca o frumusete noua tragediei lui Shakespeare“ este valabila si pentru celelalte incercari ale volumului. Figuri mari ale culturii, cum ar fi Dostoievski, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Goethe si creatiile lor apar intr-o lumina neasteptata din perspectiva psihanalitica….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.