Operatiunea Shylock. Editia 2014 PDF

Coperta Carte Operatiunea Shylock. Editia 2014

Iti doresti sa citesti cartea Operatiunea Shylock. Editia 2014 publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Operatiunea Shylock. Editia 2014 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Operatiunea Shylock. Editia 2014

Romanul Operatiunea Shylock, „confesiunea lui Philip Roth“, are ca protagonist un scriitor care se intampla sa se numeasca Philip Roth si care, dupa ce isi revine dupa o cadere nervoasa, descopera ca altcineva i-­a furat identitatea si se foloseste cu succes de ea in Israel. Confruntarea dintre cei doi Philip Roth formeaza intriga romanului, care se ramifica ulterior, implicandu-­i pe amandoi in politica Israelului si in dezbaterile privind viitorul evreilor si examinand, totodata, problema identitatii, a dublului si a consecintelor neprevazute ale artei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.