Operatiunea Afrodita si alte povestiri PDF

Coperta Carte Operatiunea Afrodita si alte povestiri

Iti doresti sa citesti cartea Operatiunea Afrodita si alte povestiri publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Operatiunea Afrodita si alte povestiri chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Operatiunea Afrodita si alte povestiri

Volumul contine un numar de douazeci de povestiri, selectate din trei volume ale autorului: Operatiunea Afrodita, Ci ne izbaveste de bine si Prea mult rosu. Raspanditi pe mai multe scene si in mai multe locuri, protagonistii acestei colectii de povestiri sunt legati de firul calauzitor al singuratatii si al dezradacinarii fiintei umane. Gustavo Dessal creeaza o atmosfera in continua schimbare, locuita de fiinte care ne surprind prin intorsatura neasteptata pe care o iau destinele lor si reuseste sa-si atraga cititorul prin toate aceste rasturnari de situatie, care se ivesc din absurda nesabuinta a existentei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.