Onno & Ontje prieteni la catarama PDF

  Coperta Carte Onno & Ontje prieteni la catarama

  Iti doresti sa citesti cartea Onno & Ontje prieteni la catarama scrisa de Thomas Springer , Matthias Derenbach si publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Onno & Ontje prieteni la catarama chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Onno & Ontje prieteni la catarama

  Onno este pescar, locuieste cu sotia sa Olga pe o insula mica de tot si prefera sa-si petreaca timpul singur pe mare. Totul merge bine, caci lui Onno ii place linistea si viata pe intinderea albastra, doar ca intr-o buna zi se imbolnaveste de rau de mare si nu mai poate sa plece la pescuit. Mai mult, e nevoit sa ramana pe insulita, singur, cu Olga. Dar sotiei ii placea sa vorbeasca, in vreme ce lui Onno nu prea-i place sa asculte. In plus, amandurora le place sa manance peste. Dar acum, pentru ca nimeni nu mai iese pe mare, nu mai pot pune pe masa decat legumele din gradina de zarzavat si merele din livada. Asa ca Olga a hotarat sa se faca pescarita in locul lui, iar Onno e din nou multumit: si-a regasit linistea. Cel putin pana cand in viata lui apare Ontje, o vidra mica si vorbitoare, de care Onno nu reuseste cu niciun chip sa se desparta……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Onno & Ontje prieteni la catarama este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.