Onix. Lux, Vol. 2 PDF

Coperta Carte Onix. Lux, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Onix. Lux, Vol. 2 publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Onix. Lux, Vol. 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Onix. Lux, Vol. 2

O miza uriasa, o chimie perfecta E foarte greu sa fiu conectata cu Daemon Black…Prin magia sa extraterestra, Daemon este hotarat sa-mi demonstreze ca ceea ce simte pentru mine e mai mult decat urmarea bizarei conexiuni dintre noi. Asa ca incerc sa-l tin la distanta, desi e mai aprins ca niciodata in aceste zile reci de iarna. Dar noi avem probleme mai mari. Ceva mai rau decat arumii se afla in oras…MA-ul este aici. Daca descopera ce poate face Daemon si ca exista o conexiune intre noi doi, atunci sunt terminata. La fel si el. Iar la scoala noastra a venit un baiat nou, care are un secret. Stie ce s-a intamplat cu mine si ma poate ajuta, dar pentru asta trebuie sa-l mint pe Daemon si sa stau departe de el. De parca as putea! Caci, in ciuda ratiunii, simt ca ma indragostesc de Daemon. Rau de tot. Dar apoi totul se schimba…Am vazut pe cineva care nu ar trebui sa mai fie in viata. Si trebuie sa-i spun lui Daemon, chiar daca stiu ca nu va inceta sa caute pana ce nu va afla adevarul. Ce s-a intamplat cu fratele lui? Cine l-a tradat?Si ce vrea MA-ul de la ei – de la mine?Nimeni nu este cine pare a fi. Si nu toata lumea va supravietui minciunilor……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.