Omuletii pe apa PDF

Coperta Carte Omuletii pe apa

Iti doresti sa citesti cartea Omuletii pe apa publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Omuletii pe apa chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Omuletii pe apa

„”Magia si farmecul acestei scrieri vor convinge si copiii, si adultii ca prumutatorii exista cu adevarat.”” – School Library Journal””O carte rara si incantatoare […] Isi merita locul printre textele nemuritoare ale literaturii pentru copii.”” – Louisville Courier-Journal Sub podeaua bucatariei traiesc „”prumutatorii”” – Pod si Homily Clock, si fiica lor, Arrietty. In locuinta lor minuscula, cutiile de chibrituri functioneaza pe post de comode incapatoare, iar pe pereti atarna, ca niste tablouri, timbre postale. Membrii micutei familii „imprumuta“ toate lucrurile de care au nevoie de la „”oamenii mari”” care locuiesc deasupra lor si duc o viata confortabila, la adapost de lumea de afara. Pana-ntr-o zi, cand ascunzatoarea lor este descoperita si ei trebuie sa plece in cautarea unui nou camin… infruntand pentru prima oara necunoscutul, frigul, foamea, noptile intunecate si animalele….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.