Omul, in epoca celei de-a doua oralitati PDF de Sergiu Mihalcea-Daniel

  Coperta Carte Omul, in epoca celei de-a doua oralitati

  Iti doresti sa citesti cartea Omul, in epoca celei de-a doua oralitati? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Omul, in epoca celei de-a doua oralitati

  Omul, in epoca celei „de-a doua oralitati” Sa ne imaginam ca peste doua mii de ani, un doctorand vine in fata comisiei de cercetatori si sustine argumentat, teza potrivit careia umanitatea, in urma cu doua mii de ani, era formata din oameni primitivi. Nimeni nu vrea sa fie denumit analfabet sau primitiv. Mai importanta decat caracterizarea este comparatia, pe ce criterii este efectuata? Nealfabetizat vs. Civilizat are nevoie de precizari, caci progresul care a facut posibila epoca cibernetica este acela al unei umanitati civilizate, dar care tinde sa depaseasca contextul alfabetizat. Oralitatea si scrierea au reprezentat de mii de ani corespondenta cu ceea ce inseamna a fi uman.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.