Omul de la fereastra PDF

  Omul de la fereastra - George Almosnino

  Iti doresti sa citesti cartea Omul de la fereastra scrisa de George Almosnino? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Omul de la fereastra chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Omul de la fereastra PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Omul de la fereastra

  uneori nu vad mai mult
  decit o pata alba
  in locul unui cuvint
   
  aceasta realitate confuza
  poate natura carnii
  ma apropie de un paianjen
   
  viata curge inauntrul ochiului
  moartea nu-si revendica iarba
  si tace
   
  totul se aduna in jurul memoriei
  ce bezna in pivnita aceea
  cineva fericit isi minca o unghie
  cineva prelungea zimbetul unei scinduri

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Omul de la fereastra este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.