Omul de creta PDF

Coperta Carte Omul de creta

Iti doresti sa citesti cartea Omul de creta publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Omul de creta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Omul de creta

„”Daca va plac cartile mele, o sa va placa si asta.”” – STEPHEN KINGNu rascoli amintirile copilariei daca stii ca ascund secrete intunecate… In 1986, Eddie si prietenii lui isi petrec zilele mergand cu bicicleta printr-un orasel englez mereu adormit, in cautare de aventuri. Omuletii de creta pe care-i deseneaza peste tot sunt codul lor secret. Dar atunci cand unul dintre aceste desene ii conduce la un cadavru dezmembrat povestea se schimba definitiv. In 2016, Eddie crede ca a lasat totul in urma. Dar apoi el si prietenii lui primesc un mesaj misterios si trecutul se intoarce la viata mai periculos ca niciodata.””Cu adevarat hipnotic, Omul de creta este un roman ca un cosmar, unul care iti accelereaza pulsul si iti ingheata sangele in vine.”” – A. J. FINN””O carte care va va aminti de IT: povestea la persoana intai, alternarea dintre trecut si prezent si capitolele care se termina in suspans. Un roman care surprinde inteligent atmosfera insulara si usor sinistra a unui orasel de provincie. Copiii din anii 80 vor fi cuprinsi de nostalgie.”” – Kirkus Reviews…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.