Omul care voia sa fie fericit PDF

Coperta Carte Omul care voia sa fie fericit

Iti doresti sa citesti cartea Omul care voia sa fie fericit publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Omul care voia sa fie fericit de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Omul care voia sa fie fericit

De la autorul bestsellerului Ziua in care am invatat sa traiesc””Captivant si revelator!”” – Europe 1Aproape de finalul vacantei sale in Bali, Julian, profesor de scoala generala, hotaraste sa viziteze un vindecator in varsta pe nume Samtyang. Desi nu sufera de nicio boala, Julian vrea neaparat sa-l intalneasca pe intelept, fie si numai pentru ca se bucura de o faima internationala. Diagnosticul lui Samtyang e de o simplitate dezarmanta: Julian este sanatos, dar… nefericit. Posesor al unei intelepciuni ce pare infinita, batranul lasa impresia ca-l cunoaste pe Julian mai bine decat se cunoaste el insusi. Iar lumina pe care o arunca asupra vietii lui il determina pe profesorul cel nefericit sa se angajeze in cea mai captivanta aventura: calatoria descoperirii de sine. In timpul intalnirilor cu Samtyang, pline de discutii si provocari ingenioase, Julian descopera fricile si credintele false care il fac sa sufere. Cu ajutorul batranului maestru, tanarul ucenic dornic de iluminare descopera cheia unei vieti implinite si fericite.””Omul care voia sa fie fericit ne arata cat de usor poate devein realitate un lucru in care credem. O carte moderna si accesibila.”” – Psychologies Magazine””Viata cotidiana ne este marcata de tot felul de crize si avem cu totii nevoie de ceva care sa ne ridice moralul. Asa se explica succesul extraordinar al acestui roman scris de Laurent Gounelle, specialist in coaching personal.”” – Elle””Una dintre lectiile esentiale oferite de Omul care voia sa fie fericit este ca trebuie sa inveti sa iei decizii.”” – France Inter””Laurent Gounelle ne face sa intelegem cat de importanta este descoperirea de sine.”” – France Soir Laurent Gounelle, nascut in 1966, este unul dintre scriitorii francezi cei mai cititi in intreaga lume. Specializat in stiinte sociale, cu studii in Franta si Statele Unite, in prezent este conferentiar la Universitatea Clermont Ferrand. De-a lungul anilor, a colindat lumea in cautarea unor oameni care sa-i ofere raspunsuri la o intrebare fundam…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.