Omul biblic. Schita tipologica PDF

  Coperta Carte Omul biblic. Schita tipologica

  Iti doresti sa citesti cartea Omul biblic. Schita tipologica scrisa de Viorica S. Constatinescu, Mihai Capsa, Irina Haila, Lavinia Iacob si publicata de editura Institutul European? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Omul biblic. Schita tipologica chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Omul biblic. Schita tipologica

  Din cuprins: Patriarhul; Regele; Preotul; Razboinicul; Profetul; Femeia. Omul biblic. Schita tipologica cuprinde o trecere in revista a principalelor tipuri umane care pot fi intalnite in Biblie, fara pretentia de exhaustivitate. Au fost retinuti, in aceasta „schita tipologica“, patriarhul, regele, preotul, razboinicul, profetul, femeia, a caror diversitate categoriala este evidenta pentru lectorul interesat de oamenii care prind viata in paginile biblice. Fiecare categorie a fost exemplificata astfel incat sa fie ilustrate atat trasaturile tipului, cat si particularitatile comportamentale determinate de circumstantele sociale, politice, culturale in care evolueaza si se definesc personalitatile evocate. Atentia acestui studiu se concentreaza asupra dimensiunii comportamentiste, esentiala in conturarea portretului „omului biblic“, dar si pentru omul care gaseste, in tipurile prezentate, modele de viata sau subiecte de analiza antropologica….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Omul biblic. Schita tipologica este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.