Omonime in povestire si in rime PDF

  Coperta Carte Omonime in povestire si in rime

  Iti doresti sa citesti cartea Omonime in povestire si in rime scrisa de Tatiana Tapalaga si publicata de editura Lizuka Educativ? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Omonime in povestire si in rime chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Omonime in povestire si in rime

  Cartea se recomanda a fi folosita de catre copii prescolari, elevi si educatori, in activitatile care presupun intelegerea omonimiei….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Omonime in povestire si in rime este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.