Omega-3. Sanatate fara limite PDF

Coperta Carte Omega-3. Sanatate fara limite

Iti doresti sa citesti cartea Omega-3. Sanatate fara limite publicata de editura Farmamedia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Omega-3. Sanatate fara limite chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Omega-3. Sanatate fara limite

Acizii grasi Omega-3 sunt acizi grasi polinesaturati si exercita la orice varsta multe efecte pozitive: dezvoltarea creierului si a retinei la copii intrauterin si la sugari, imbunatatirea circulatiei si rezistentei vasculare, normalizarea lipidelor din sange si a tensiunii arteriale, reducerea simptomelor inflamatorii si vitalitate fizica si psihica la cei in varsta. De ce au aceste efecte si ce caracteristici speciale disting acizii grasi Omega-3, explica autorii in aceasta carte. Raspunzand la intrebarile: ce sunt mai exact acizii grasi omega-3 si cum sa ma hramesc echilibrat? puteti asimila o serie de cunostinte utile de o maniera placuta si accesibila. Pornind de la aceste aspecte vor fi lamurite proprietatile pozitive ale acizilor grasi omega-3, inclusiv in ceea ce priveste sistemul cardiovascular, creierul si functia vizuala, simptomele din poliartrita reumatoida si din diabetul zaharat si aspectele imunologice. Multe indicii si idei furnizeaza informatii cu privire la ceea ce poate face fiecare in viata de zi cu zi pentru a avea un aport suficient si gustos de omega-3. Este desmintit mitul conform caruia omega-3 se regaseste doar in uleiul de peste si sunt prezentate alte alimente, inclusiv legume bogate in acizi grasi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.